I wanna be

  • Publicat el: 14 June 2018
  • Per: dominiques

I, finalment, ha arribat el dia de l’estrena. 80 actors i actrius que han interpretat 50 personatges diferents, han ideat 6 coreografies, han creat els decorats i han recitat 6761 paraules, totes en anglès.

La representació de l’obra I wanna be és el resultat d’un bon grapat d’hores d’assajos, però també d’anys d’estudi d’una llengua que, a Dominiques, considerem pedra angular de la formació dels i les nostres estudiants. Des de P3 on fomentem l’expressió oral mitjançant el mètode Artigal fins a 6è de primària on treballem en grups reduïts l’expressió oral i escrita. I no ens aturem aquí! L’aprenentatge d’una llengua estrangera és una cursa de fons i ara és el moment de començar la següent etapa.

De ben segur que la secundària els farà descobrir noves expressions, costums i secrets amagats en la parla de Shakespeare, tot un món de possibilitats comunicatives que ara, tot just, comencen a albirar.

Tot seguit us deixem un recull de fotografies per a tots i totes els que no vau poder gaudir de l’espectacle en directe.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)