Magic Line 2019

  • Publicat el: 19 February 2019
  • Per: dominiques

Des de l'AMPA, i de forma conjunta amb l'Escola, ens hem tornat a proposar com a repte pel 2019: participar a la propera edició de la Barcelona Magic Line 2019 que tindrà lloc el proper 24/02/2019 a Barcelona.

Per aquells que no la conegueu, La Barcelona Magic Line (http://www.magiclinesjd.org/es) és una mobilització solidària a favor de persones en situació de risc que organitza Sant Joan de Déu. L'activitat principal d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolit abans de la caminada. Els equips realitzen accions de sensibilització i captació de fons per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

Com l'any passat, la idea és que tots aquells de vosaltres que vulgueu us hi apunteu en família. Tots els que formem part de l'Escola hi estem convidats a participar!!!!

El repte ara mateix és formar el màxim d'equips possibles (recordeu que un equip està format com a mínim per 5 persones i màxim 20). Malgrat haver-hi equips, el dia de la caminada iniciarem els diferents recorreguts tots junts i el repte econòmic a assolir, que serà fàcil i assequible, serà conjunt. Per això necessitem que, aquells que desitgeu participar, ompliu el formulari que us adjuntem amb les vostres dades i les de cada membre de la vostre família que vulgui formar part (s'ha d'omplir el formulari 1 cop per cada participant!!!).

Formulari d'inscripció

Si teniu cap dubte a l'hora d'omplir el formulari, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el mail: ampa@dominiquesdelensenyament.com.