P5 ens graduem!

  • Publicat el: 17 June 2019
  • Per: dominiques

Aquest matí ens hem reunit tots els nens i les nenes i professors/es d'Infantil per tal de celebrar un dia molt especial. I per què ha estat especial? Doncs perquè avui ha estat el dia de la graduació dels nens i les nenes de P5, ja que han acabat la primera etapa a l'escola. Tots els mestres estem molt contents i orgullosos del seu esforç i ganes d'aprendre durant aquests tres anys.

Aquest any, ha estat especial ja que els companys i companyes de sisè ens han fet els birrets amb els nostres noms molt originals.

L'any que ve ja faran primer, comencen una nova etapa i esperem que sempre recordin aquells grans moments que hem viscut junts: els primers plors a l'escola a P3, les primeres amistats creades, les excursions i colònies, les abraçades i els petons... i també tot allò que hem après: a llegir i escriure, a sumar i restar, a cuidar l'hort, a pintar amb diferents estris i sobretot a conviure i respectar-nos mútuament.

També volem compartir amb vosaltres alguns missatges que els alumnes de P5 ens han transmès tant als mestres com als companys/es amb molt sentiment: "gràcies per tot el que m'heu ensenyat”, "us trobarem a faltar”, "us estimem molt”, "ens ho hem passat molt bé”, "he fet molts amics i amigues”, "gràcies perquè m'heu ajudat”...

Trapezistes i Equilibristes: moltes felicitats per haver arribat fins aquí. Enhorabona!!!!!

Aquí us deixem un recull del dia tan especial que hem viscut avui a l'escola.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)

Etiquetes: