Notícies generals

Festival de P4

  • Publicat el: 14 December 2017
  • Per: dominiques

El festival de P4 gira al voltant de la festa de Cap d’Any. Hem triat aquesta festa perquè és un dia on fem balanç de com ha anat l’any, d’allò que ens ha sortit bé i del que volem millorar. Per això us volem oferir el que creiem que és el millor dels propòsits: gaudir dels petits plaers que ens ofereix la vida... i aquest festival n’és un!

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)

Iniciem el temps d'Advent a l'escola

  • Publicat el: 5 December 2017
  • Per: dominiques

Comencem a l’escola el temps d’Advent, el camí que ens porta cap al naixement del Senyor. Tot camí s’ha de fer pas a pas, pausadament, no de manera esverada ni inconscient. És anant a poc a poc quan assaborim tot el que el camí ens ofereix.

Aquest volem que sigui el nostre Advent d’aquest any 2017; temps d’aturar-se, pensar i descobrir la riquesa i la bellesa del nostre interior; un cop descoberta no ens quedarem per a nosaltres aquest tresor, sinó que el posarem al servei dels altres.

A Infantil celebrem els aniversaris de novembre

  • Publicat el: 5 December 2017
  • Per: dominiques

MOLTES FELICITATS!!! Els hi vam dir a tots els nens i nenes que la setmana passada van celebrar el seu aniversari. Quan arriba final de mes tots esperem amb gran il·lusió el dia que “fem” els aniversaris ja que les aules s’omplen de música, globus, corones...

Mireu què bé ho passem...

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)

Taller de tècniques de relació i raonament a 4t EP

  • Publicat el: 4 December 2017
  • Per: dominiques

Els nens i nenes de 4t EP, de la mà del Pablo Quintano (Professor d’Innovació i pare de l’escola), van realitzar un taller excepcional per aprendre a desenvolupar la lògica i el raonament.

76 nenes i nenes van treballar durant gairebé dues hores sense ni adonar-se i passant-ho molt bé.

Moltes gràcies Pablo per apropar-nos aquestes eines i ajudar-nos a reforçar els nostres recursos per a l’estudi i l’aprenentatge.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)

Estructures a 3r d'ESO

  • Publicat el: 1 December 2017
  • Per: dominiques

A classe de tecnologia els alumnes els de 3r d’ESO han treballat les estructures i n’han fet una amb paper de diari capaç de resistir molt de pes.

L’explicació a la gran resistència d’aquest muntatge és el seu disseny triangular ja que el triangle és la figura que més capacitat té per resistir dins d’estructures més complexes. Un bon exemple d’això és la Torre Eiffel.

(Accediu a Clickedu per a veure els vídeos)

Pàgines