Notícies generals

Iniciem la setmana de colònies i viatges

  • Publicat el: 19 March 2018
  • Per: dominiques

Iniciem la setmana de colònies i viatges. Alguns ja són al seu destí, altres són en camí i, els petits, sortiran dimecres per a gaudir d'uns dies de companyerisme i natura.

Us animem a accedir al Clickedu i seguir les diverses publicacions que anirem fent des de cadascun dels destins.

XIV Certamen Lectura en Veu Alta

  • Publicat el: 15 March 2018
  • Per: dominiques

Avui la nostra escola ha tornat a participar en el XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta. Ens han representat l’Arnau Montiel de 1r d’ESO; la Sonia Ninyerola, la Berta Cararach i la Mireia Villuendas, de 4rt de l’ESO. L’Arnau ha participat en la categoria de lectura individual (Corsaris), i la resta, en la col·lectiva (Tropa de Corsaris). En aquesta primera fase, els quarts de final, el nostre grup de lectura col·lectiva ha guanyat i per tant participarà en les semifinals. Moltes felicitats a tots! i seguiu gaudint de la lectura.

Sortida a la Borsa de Barcelona

  • Publicat el: 15 March 2018
  • Per: dominiques

Els alumnes d’economia de 2n de Batxillerat han visitat la Borsa de Barcelona. Hem conegut el seu funcionament, què és l’IBEX, la importància de la globalització en els mercats financers i que si els EEUU "esternuden” les borses europees tremolen. Hem observat com canvien de preu les accions i altres actius financers en qüestions de segons. Ha estat molt interesant aprendre el funcionament del mercat de valors després de sentir-ne parlar tant.

Museu d'Història de Catalunya - CS

  • Publicat el: 15 March 2018
  • Per: dominiques

Avui els alumnes de 5è han visitat el Museu d’ Història de BCN i han pogut visualitzar i evidenciar mil aspectes sobre l’habitatge al llarg de la historia.
Han après d’una manera diferent els conceptes bàsics de cada època.
Us deixem un recull d'imatges del nostre viatge en el temps.
Fins aviat!!

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)

P3 passem un dia a la granja

  • Publicat el: 15 March 2018
  • Per: dominiques

Aquest trimestre els nens i nens de P3 hem treballat el projecte de La Granja; entre tots hem explicat a la resta de la classe la informació que hem treballat a casa amb les nostres famílies.

Per tal de veure d’a prop el que havíem après, dijous vam anar a Mas Casablanca on el Jordi i la Eli ens van ensenyar com és un dia a la granja tenint cura de tots els animals que hi viuen: conills, vaques, cavalls, gallines, galls, porcs, el gos Barak... els vam tocar i en vam aprendre més coses encara!

Vam passar un dia fantàstic que segur que no oblidarem.

Pàgines