És Nadal, admira'l!

  • Publicat el: 11 November 2017
  • Per: dominiques

Iniciem el temps d’Advent, d’esperança i d’il·lusió; un temps de reflexió que, de ben segur, ens mou a tenir gestos solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. Per això, us demanem la vostra col·laboració per dur a terme el lema d’aquest any “És Nadal, admira’l” que s’inclou dins el projecte d’enguany “Mèxic Tremola, Dominiques col·labora”.

Com cada any, l’escola organitza la Campanya de Nadal juntament amb l’Hora de Déu, que ens convida a la participació per cicles aportant:

  • Parvulari i cicle inicial: productes típics nadalencs com neules, torrons, massapà, polvorons...
  • Cicle mitjà: detall per a la gent gran, com guants, mitges, mitjons, bufandes, mocadors, gel de bany i cremes, colònia, samarretes...
  • Cicle superior, ESO i BAT: joguines noves (han de ser sense estrenar), ja que son destinades com a regal de Nadal per a nens petits. No cal que siguin cares, amb pocs diners podem fer uns dies màgics per a tots els infants de Barcelona.

Enguany, també repetirem l’experiència de la Tómbola. Per poder realitzar-la, cal que ens feu arribar objectes, en bon estat i bones condicions, i/o productes promocionals.

Així mateix, les famílies que vulgueu ajudar en el projecte “Mèxic Tremola-Dominiques col·labora” trobareu una urna a l’entrada del teatre, durant els festivals de Nadal, on podeu dipositar la vostra aportació econòmica que anirà destinada a la reconstrucció de “La Casa Hogar de Nuestros Pequeños Hermanos, México” a través de l’ONG NPH.

La Tómbola romandrà oberta els dies de festivals.